zaterdag 2 februari 2013

Binnenkort bij Boekenstek

Boekaankondiging...

'Serpent' van Jacques van de Baan belooft heel wat. Na zijn schitterende debuut 'Prooi' is Van de Baan niet stil gaan zitten. Binnenkort kunt u zijn nieuwe titel bij Boekenstek aantreffen:


Jonathan Vanderbilt, een zevenentwintigjarige oorlogsveteraan, heeft psychische schade opgelopen in Bosnië, Afghanistan en Irak. Hij worstelt met het kwaad dat hij in zijn eigen hart tegenkomt.
Na zijn terugkeer in de maatschappij is hem een persoonlijk drama overkomen, waardoor hij in een sociaal isolement geraakt. Gedreven door een obsessieve drang naar wraak en gerechtigheid stort hij zich vol overgave op misdaadbestrijding - met succes. Bij zijn recherchewerk wordt Jonathan geholpen door Naomi Coleman. Zij staat hem bij in een adembenemende wedloop om zeven vrouwen te redden van de dood.
Inmiddels zit Jonathans hart vol weggestopte pijn. Een zeer gewelddadige tegenstander uit het verleden opent wonden en duwt hem over de rand van de psychische afgrond. Jonathan wordt gedwongen om diep in de ogen te kijken van het monster in zijn eigen hart. Dat zal hem het leven kosten, of hij moet leren dat vergeving het enige antwoord is op pijn en onrecht.
Auteur Jacques van de Baan is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië. De psychologische bespiegelingen in dit boek zijn gebaseerd op zijn eigen ervaringen en confronteren de lezer met een latent aanwezige wortel van kwaad in ieder mens.

Blijf op de hoogte van deze en andere nieuwe titels. Schrijf u in op onze nieuwsbrief op www.boekenstek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten