vrijdag 29 april 2016

Wij van wc-eend adviseren wc-eend


Om zelf nu steeds te roepen dat je de beste, snelste, goedkoopste en weet ik wat ben, is niet heel geloofwaardig. Dat lijkt op: Wij van wc-eend adviseren wc-eend.

Wat zegt een ander nu van Boekenstek? Een schitterend middel om dat te weten te komen is je webwinkel aanmelden bij een beoordelingssite. Bij onze webwinkel is dat www.webwinkelkeur.nl geworden. Inmiddels zijn er al zo'n 30 beoordelingen geschreven. Om een indruk te geven, laat ik de laatste vijf beoordelingen hier volgen:

Zeer accuraat bij vermeende mislukking van betaling mijnerzijds. Snelle verzending in platte kartonnen doos. Om het heen en weer schuiven in de doos te voorkomen ware het beter geweest deze op te vullen met papier of zacht plastic. Zeer verzorgde, heldere en prettige correspondentie. Mooie en overzichtelijke website.

Heel tevreden, ik werk zelf ook in een antiquariaat en ben blij dat dhr Heistek een prettige en goede boekverkoper is voor zijn klanten.

Voor het eerst besteld via Boekenstek. Heel tevreden. Snelle levering ondanks dat het niet op voorraad was.
Communicatie over de bestelling is goed en klantvriendelijk.

Voor het eerst een boek gekocht bij dhr Heistek ben er heel content mee maar ook vooral de snelle levering
zal waarschijnlijk nog wel meer boeken bestellen het heeft fijn gelopen.
Zal ieder een aanbevelen om boeken te bestellen bij Boekenstek.nl

Super! Mooi boek, maar volgens Boekenstek beschadigd. Boekenstek stelde voor het boek te versturen, maar het aankoopbedrag kreeg ik teruggestort en ik moest alleen de verzendkosten betalen! Ik waardeer de eerlijkheid van het melden ten zeerste, maar natuurlijk ook het feit dat ik het boek nagenoeg GEKREGEN heb. Pluim voor Boekenstek!

Ik zou zeggen: neem de proef op de som. Lees zelf op de site van Webwinkelkeur, of nog beter: ervaar zelf de service van Boekenstek. We hebben nog genoeg boeken. Voor u is er ook wel wat bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten