maandag 27 december 2010

Kortingen

Boekenbestellingen kunnen gedaan worden via www.boekenstek.nl. In uw winkelwagen worden de verzendkosten niet berekend. Daarover krijgt u z.s.m. na uw bestelling een mail. Mijnwebwinkel.nl, de site waarmee de webwinkel ontworpen is, kent nl. geen optie om bij een bestelling van meerdere boeken te bepalen wat de verzendkosten zijn. Meestal kunnen één of twee boeken voor een euro of 2-3 verzonden worden. Als het meer boeken zijn wordt het al snel 6,75 euro verzendkosten. Soms valt één dik boek al onder het tarief "pakket". Als nl. een dik boek niet door de brievenbus kan, zijn de verzendkosten al 6,75 euro.

Een mogelijkheid om die verzendkosten te omzeilen is het boek open te verzenden. Ik doe dat zorgvuldig in karton. Meestal kan het dan wel door de brievenbus.

Een andere mogelijkheid om geen verzendkosten te betalen is door voor meer dan 50 euro boeken te bestellen. Dan neemt Boekenstek de verzendkosten voor zijn rekening.

Bij bestellingen van 100 euro of hoger krijgt u bovendien nog eens 10% korting.

Ik hoop dat e.e.a. zo duidelijk uitgelegd is. Boeken in Goudswaard afhalen kan natuurlijk ook. U kunt dat aangeven bij uw bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten