donderdag 7 april 2011

Een donderdagse stapel


Een stapel op donderdag, kan dat? Nou, kijk zelf maar. Nee, 't is geen boeket-reeks; van iets meer niveau. Deze kinderboekenserie van De Banier is een foto waard. Ooit gehoord van P. de Zeeuw? Hij voert de boventoon in deze stapel. Schitterende geschiedenisverhalen voor de jeugd heeft hij geschreven, berustend op ware gebeurtenissen. De titels? De hamer van Hein Haksteeg, de wachtmeester, de boerderij van Heimen Houtebeen en de kolenbrander van Radziwill. Wil je je kinderen ook eens een goed boek geven? Nou hier is de mogelijkheid. Geen land vol, geen hand vol, maar een mand vol.


Weet je dat het eerste verhaal voor mijn andere blog nog steeds niet binnen is? Toezeggingen heb ik wel.... Wie is de eerste? Welkom!

3 opmerkingen:

 1. Ik heb mij aangemeld als volger, leuk een site over boeken, ik ga eens lekker snuffelen in deze virtuele boekenkast. Leuk als je mijn blog ook gaat volgen!

  Groetjes
  Gracia/WOLfje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie stapel, en dat kan best op donderdag hoor!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook eens snuffelen tussen de boeken virtueel...leuk dat je me volgd en dat doe ik ook graag terug. Fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen