dinsdag 12 april 2011

Een stapel van 30 euro


Als het een beetje meezit kan de stapel op de foto morgen met de post mee naar Rijssen. Het betreft de stapel van de Give Away.
Zo'n stapel kun je dus maken voor 30 euro.
Stapel zelf ook mee. Voor 30 euro's zijn er nog zat stapels te maken op mijn boekensite. Hartelijk welkom. Enne.... kijken kost niets.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Pleun-Jan Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog. Ik ben een boekengek en heb planken vol. Ik zal je daarom graag aan mijn blog lijst toevoegen. Groetjes uit Christchurch nz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om mijn boeken op de foto te zien. Het meest tof vind ik "de kleintjes zingen" geweldig, ik ga direct als de boeken komen de liedjes zingen, ik kan nu de wijs weer opzoeken.
  Verder voor elck wat wils, de Groninger Pastorie ken ik al maar dat is zo'n mooi boek dat mijn man die wil lezen en ook het tuinboek is voor hem.
  En omdat ik vroeger op de Lutherse zondagsschool was in Apeldoorn, ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in Luther.
  Trouwens koningin Wilhelmina ging daar geregeld naar de kerk, wij zondagsschool-kinderen moesten dan wachten, wanneer zij in de hofauto zat, mochten wij pas naar huis. Ze leek precies op mijn oma, zwarte jas, zwart hoedje en gebogen lopen, die twee waren trouwens even oud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb op mijn weblog over mijn prijs geschreven, foto's komen er nog bij te staan.
  Nogmaals dank!

  BeantwoordenVerwijderen