donderdag 24 november 2011

Zegge en schrijve...


Zo ziet Goudswaard er nu nog niet uit. Maar toch kun je het al goed merken; vroeg donker, laat licht. De sneeuw laat nog even op zich wachten. Een uitgelezen tijd om een boek ter hand te nemen. Voor alle boekenliefhebbers even een aantal weetjes op een rij:

Uiterlijk
Deze weblog heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Verschillende gadgets zijn weggehaald, de "bladspiegel" (of hoe noem je dat op een computer) is wat witter geworden. Hopelijk geeft dit een iets minder gejaagd beeld...

Een banner op deze weblog en vermelding in de nieuwsbrief
In de linkerkolom staan bovenaan een aantal verwijzingen naar andere sites. Er zijn al verschillende mensen die gevraagd hebben of ze daar ook mogen staan. Ik heb het volgende bedacht:
Een banner voor een maand, inclusief twee keer een vermelding op de nieuwsbrief in die maand kost 10 euro. De nieuwsbrief komt in meer dan 1500 digitale brievenbussen terecht. Deze weblog telt maandelijks tussen de 2000 en 4000 pageviews. Idee? We horen het graag.

Give Away december
Donderdag 1 december hoop ik de Give Away van december te plaatsen. Voor de Give Away van november, klik hier.

Nieuwsbrief
Om helemaal up to date blijven kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Via www.boekenstek.nl kunt u zich voor de nieuwsbrief opgeven. Zo bent u als eerste op de hoogte van de Give Away, nieuwe boeken, acties enz.

Zegge en schrijve
Volgens wikipedia betekent "zegge en schrijve": om precies te zijn is het slechts dit. Nou, dat is ook zo. Niet meer en niet minder. Leuke titel voor een boekenblog toch?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het er heel mooi uitzien, erg professioneel! en wat een leuk idee om advertentieruimte te verkopen (als ik het zo maar even mag noemen). Succes!

    BeantwoordenVerwijderen