dinsdag 3 mei 2011

Terug van weg geweest

Nee, ik ben niet op vakantie geweest, ook niet geëmigreerd of zo. Ruim een halve maand ben ik er gewoon niet aan toegekomen om een berichtje te plaatsen. Ja, je kan nu eenmaal geen twee dingen tegelijk doen. Er is de laatste tijd heel wat gedaan.

Het boekenhok is namelijk bijna af. Als het helemaal af is, hoop ik wel foto's te laten zien. Vandaag heb ik (in de tweede week van de meivakantie) de fietsenschuur afgemaakt. Die schuur is voor de fietsen (open deur natuurlijk...). Die fietsen stonden waar nu de boeken staan. Zo zit het!


Terwijl ik bezig was, hoorde ik dat ik ergens twee kasten af kon halen. Twee kasten die helemaal geschikt zijn voor boeken en ook nog eens mooi in het de boekenstek passen.


Ondertussen heb ik nog heel wat boeken bijgevoegd in de webwinkel van Boekenstek.
Onder het tabblad "Boekenlijst" van deze weblog heb ik een nieuwe boekenlijst gepubliceerd.

Ik hoop in het vervolg wat meer te plaatsen dan de afgelopen maand. Die radiostilte heeft me overigens vier volgers gekost. Maar wie weet.....terugkomen kan altijd!

4 opmerkingen:

 1. Haha, ja stilte in de blogging wereld kost je lezers, daar moet ik ook nog aan wennen hoor! Soms komt er gewoon niet van om een post te schrijven. maar goed, fijn dat je nuttig aan het klussen bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms kom je gewoon niet aan toe...komt zeker wel goed, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dacht: wie weet heeft 'ie wel zulke mooie boeken gekregen,die zit heerlijk te lezen in z'n nieuwe stek..
  enne, het is geen aangenomen werk,dat je het 24/7 moet doen toch?
  Groet, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 24/7 is dat 24 juli? Of vierentwintigzevenste? Of....... En ja hoor, het kwartje is gevallen. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in een week. Nee gelukkig, dat hoeft niet....

  BeantwoordenVerwijderen