woensdag 11 mei 2011

Zomertijd

Honderden boeken op een paar vierkante meter. Je kan wel merken dat het zomers is, momenteel lopen de bestellingen wat minder dan in de winter. Maar ja, de zomertijd is een tijd om te vergaren. En daar zijn we hard mee bezig. Bijna dagelijks komen er nieuwe boeken bij op de site.

Sommige boeken zijn altijd gewild, of het nu zomer of winter is. Zo kun je bijv. twee keer achter elkaar een bestelling krijgen van hetzelfde boek. Ja, dan moeten we één keer nee verkopen. Ik probeer van de zomer de instellingen op de site zo te maken dat een boek niet twee keer besteld kan worden. Dan moet ik dus bij alle boeken vermelden hoeveel exemplaren ik heb. Dat is nog een hele klus. Maar ja, zomertijd is een tijd om zulke klussen te doen.

Verder heb ik in de nieuwsbrief (je kan je op de site abonneren op de nieuwsbrief) aangegeven dat ik binnenkort ook de kortingsregeling wil veranderen. Mensen die geabonneerd zijn op de nieuwsbrief krijgen een speciale kortingscode. Die code kunnen ze invoeren bij een bestelling en zo meedoen aan bepaalde acties.

Verder hopen we binnenkort ook nieuwe categorieën toe te voegen, zoals een categorie "godsdienstige opvoeding" en "Tweede Wereldoorlog".

Al met al, genoeg te doen. Tussendoor willen we graag uw bestelling klaarmaken...

3 opmerkingen:

 1. Pleun, een vraagje, misschien weet jij het of een andere lezer.
  Ik heb een boekje "de fabrieksjongen" uitgegeven door de Paulus-vereniging, Keizersgracht 470, Amsterdam. Waarschijnlijk is het boekje in 1946 uitgegeven. Het verhaal speelt na de 1e W.O.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu schrijf ik mijn vraag niet op.
  Dat is: Wat was dat voor een vereniging? Voorlopen van de Vereniging tot Verspreiding van de Heilige Schrift ( Arkboeken thans)???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry voor de late reactie. Blogger lag eruit en ik kon er niet bij.
  Wat betreft je vraag, ik zou het echt niet weten. Maar het kan bijna niet anders of er moet toch wel iemand zijn die je verder kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen