donderdag 24 maart 2011

Uw verhaal


Een paar dagen geleden schreef ik over mijn andere weblog. Sommige mensen hadden de vraag gesteld waarom ik met nóg een weblog begonnen ben. Die weblog heb ik in het leven geroepen om..... Ja, waarom eigenlijk? In eerste instantie heb ik hem gevuld met boekenlijsten uit mijn webwinkel. Nu is dat niet zo spannend. Inmiddels heb ik een idee. En mijn idee is uw verhaal.


Hebt u een verhaal over:
• een bijzonder boek
• een boek dat u zoekt, maar nergens meer kan vinden
• een boek dat bijzondere indruk op u gemaakt heeft
• een boek dat u nooit zal vergeten
• een oud boek
• een boek als erfstuk
• een boek……………………….. ja vul zelf maar verder in……
Mail uw verhaal naar Boekenstek (liefst met een foto erbij), en uw boek wordt na goedkeuren geplaatst op de weblog (http://mijnboekenstek.blogspot.com/). Ik ben benieuwd…..


Ik hoop de verhalen te labelen, zodat ze makkelijk terug te vinden zijn. En wie weet, komen er bijzondere dingen boven tafel (of van zolder). Uw verhaal, daar draait het om.

11 opmerkingen:

 1. Oh, ik heb je andere blog nog niet gezien.... Maar ik begrijp dat we huiswerk krijgen, haha! Ik zal eens over een boekenverhaal na gaan denken hoor! Leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk idee! Ik ga er een keertje voor zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super idee.....er zullen vast velen zijn met een leuk verhaal achter het verhaal...eh...boek dus ;0)
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. das ist eine sehr schöne Idee. Ich liebe alte Bücher!
  ich wünsche ein schönes Wochenende
  liebe Grüße
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi hoi dank je wel voor je gezellige bezoekje aan mijn blog en ik ben altijd in voor een link ruil, je hebt een hartstikke leuke orginele blog en waanzin nige leuke ideeen, ik ben je nieuwe volger en wens je heel veel succes met je leuke oproep, groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Pleun,
  heel leuk je bent mijn 250ste volger! Das voor mij een mijlpaaltje. Ik heb geen bloglijst op mijn blog staan dus daar kan ik je niet bijzetten. Omdat je 250 bent kan ik misschien wel wat anders bedenken. Ik moet daar eventjes over nadenken omdat ik niet zo handig ben in computerdingen. Ik kom er na het weekend op terug okee?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog niets binnen gehad, maar gezien bovenstaande reacties heb ik er wel een goed gevoel over. 'k Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Pleun, leuk blog heb je. Ik heb niet echt een bloglist, maar een lijst waar ik ieders nieuwe berichten op kan zien. Ik kan wel een keer je blog vermelden in een post. Bedankt voor je reactie op mijn blog.
  Fijne zondag nog, groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een link op mijn blog gezet. Kijk maar eens in de rechter balk.
  Hartelijks,
  Makkie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hay Pleun, bedankt voor je bezoekje op m'n blog. Ik heb geen bloglist maar zal een linkje plaatsen (net zoals Makkie) op m'n blog. Je hebt trouwens een ontzettend leuk blog....wat 'n fantastisch idee....en dan zo'n link/bloglist ruil....goed over nagedacht zeg.
  Ik zal je link dus plaatsen en....me aanmelden als volger.
  Fijne avond, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Pleun, Ik zag je berichtje op mijn blog, dankjewel. Je staat erbij, en ik ben ook meteen volger geworden. Nog een fijne avond gewenst. Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen